Wat kan je verwachten?

Een blog over mijn proces van ‘rups naar vlinder’, een proces van zelfontwikkeling. Wat houdt dat net in? Iedere persoon heeft een eigen invulling van zijn/haar proces. In mijn proces staat ‘het leren’ erg centraal. Elke dag leer ik bij en dit op verschillende manieren. Deze leermomenten wil ik graag met je delen.

Mijn leren gaat over verschillende domeinen heen: mentale gezondheid, gezonde voeding, mentale balans, alledaags leven en sportactiviteiten. Als je dit leest, is het nog vrij vaag. Daarom heb ik mijn blog onderverdeeld in vier verschillende onderdelen: 1) bijzondere ontmoetingen, 2) lange huwelijken, 3) 1 month challenges en 4) Dingen des levens.

In het deeltje bijzondere ontmoetingen, vertel ik je over mensen die ik op mijn pad heb mogen ontmoeten en die mijn leven hebben veranderd. Het gaat over ontmoetingen op straat, op het strand of eender waar, mensen die op papier niet de naam hebben van ‘influencer’, maar die wel mijn leven enorm hard hebben veranderd.

In het deeltje’ lange huwelijken’, maak ik rapportages over mensen die ik op mijn pad ontmoet en die me hun ‘geheim’ vertellen van een lang huwelijk. Ik ben altijd gefascineerd geweest door het huwelijk en vooral door mensen die lang en gelukkig bij elkaar zijn. De vraag die ik hen altijd stel is: ‘Wat is het geheim van een goed huwelijk?’. Ga mee met me op reis en ontdek het geheim van gelukkige stellen over de hele wereld.

Bij de ‘1 month challenges’ geef ik je een realistisch – maar vooral met een vleugje humor – verslag van mijn 1 month challenges. Elke maand ga ik een challenge aan, op één van de volgende gebieden: sport, gezonde voeding, mentale balans of zelfontplooiing. Na elke maand schrijf ik een blogpost over de afgeronde challenge.

In het laatste deel, kan je mijn blogs vinden over gedachten die ik heb of gebeurtenissen van mijn dagelijks leven die een enorme impact hebben gehad. Centrale thema’s zullen hierbij zijn: mijn hoogsensitiviteit, relaties, zelfvertrouwen en gezondheid.

Heel veel plezier en vlieg maar lekker rond tussen de verschillende pagina’s!

%d bloggers liken dit: