fun facts over mezelf

Fun facts over mezelf 

Ik deel meestal iets over mijn challenges, mijn denkwereld en mijn persoonlijk leven. Héél soms, denk ik niet zoveel na en ben ik gewoon ‘Vanessa’. Omdat het ook eens gewoon fun mag zijn, wil ik jullie wat fun facts over mezelf geven. De meeste zullen zelfs nieuw zijn voor de mensen die mij héél goed kennen.  

 • Ik ben verslaafd aan pistachenoten en wijnazijn. Mijn wijnazijn verslaving gaat zo ver, dat ik af en toe een boterham eet, gedrenkt in wijnazijn en zout. Het is een Gonzalez Esteban trekje want mijn papa en broer hebben dit ook.  
 • Al sinds de universiteit vier ik geen Valentijn meer. Ik ben ooit bedrogen geweest op Valentijn en sindsdien vier ik enkel nog 15 februari. Onder het motto ‘Valentijn is te commercieel’, overtuigde ik mijn lieven om de ‘Valentijn + 1 dag’ te vieren. Ik vind Valentijn echt te commercieel, maar er zit dus ook nog een andere reden achter. 
 • Als mijn lief in het buitenland zit met Valentijn, zal ik wél een Valentijnspakket in zijn koffer stoppen of aan een mede – reiziger geven. Zo romantisch ben ik dan weer wel.  
 • Ik heb dit jaar voor de eerste keer een coup de foudre gehad. Ik geloofde er niet in en vond het overdreven. Ik moet bekennen dat het wél kan en dat het een zalig gevoel is.  
 • Ik al meer dan 5 keer aan mijn rechterduim ben geopereerd, omdat deze spontaan altijd glomustumoren aanmaakt. Toppie! Duimpje! 
 • Het meest angstaanjagende dat ik ooit heb meegemaakt was in Vietnam verloren te rijden met mijn fiets en …. Ik op een autosnelweg terechtkwam. Fietsen tussen grote wagens: check!  
 • Wat ook een straf verhaal is, is mijn uitstap naar Mexico, tijdens mijn jaar in Guatemala. Om de drie maanden moest je het land buitengaan, om je visum te verleggen. Ik was echter te laat en moest twee dagen buiten Guatemala blijven. Normaal gaf je de officier dan een klein centje om sneller binnen te mogen, maar deze keer ging het niet. Ik stond in Mexico zonder visum, zonder extra geld. Door de goodwill van de lokale mensen en lieve Guatemalteken ben ik terug in Quetzaltenango geraakt. En heb ik in het meest crappy hostel ooit geslapen, maar ik had een dak boven mijn hoofd!  
 • Trots ben ik op het feit dat ik meter mocht worden van het kindje van vrienden. Grootste eer ooit!  
 • Trots ben ik ook op het feit dat ik lange vriendschappen heb. Vriendschappen van meer dan 15 jaar! Woop Woop!  
 • Ik heb iets met water. Ik val erin. Zo ben ik ooit in het zwembad van een hotel gevallen, toen ik net ging inchecken ( oh jawel, met kleren en handtas en al). In Thailand, gebeurde dit een tweede keer. Nick, mijn toenmalig lief, en ik gingen naar de receptie van ons hostel. Ik had niet gezien dat er een beekje voor de receptie was (Hallo, wat een idee is dat wel niet?!). Ik lag dus erin en Nick lachte me vierkant uit (terecht ook wel).  
 • Ik, soms bij het tellen van mijn exen (het zijn er 4), 1 ex standaard vergeet. Ik ben hem enkele jaren geleden nog in Brussel tegengekomen en ik begroette hem en pas erna dacht ik ‘Verdikke, daar ben ik 2,5 jaar mee samen geweest’. Begrijp me niet verkeerd, ik heb die jongen doodgraag gezien, maar nu kan ik me op geen enkele manier voorstellen, dat we 2,5jaar samen waren.  
 • Diezelfde ex een liefde had voor bloemen en dieren. Hij vond het een leuk idee om elke maand, dat we een maand langer samen waren, mij een plantje te kopen. Op zich megalief, alleen…. Ik ben geen plantenmadam en die gingen dus standaard dood. Na 3 maanden is hij met de traditie gestopt.  
 • Ik, voor zijn verjaardag, het toffe idee had om een aquarium te kopen voor zijn kot. Ik kocht dus een aquarium in Wilrijk, met plantjes, visvoer en kiezeltjes. Alleen… moest ik dat ook naar Etterbeek brengen op de trein. Slechtste treinrit OOIT. En dan van Etterbeek Station moest ik nog alles naar zijn kot brengen. Oh ja, had ik al vermeld dat de plantjes in een emmer met water stonden? Dus dat ik dat op die manier ook moest vervoeren? Twee maanden na het aquariumkado, was het gedaan tussen ons. Misschien in het vervolg toch maar een bongo bon geven?!  
 • Ik supertrots ben op mijn broer en zus. Voor mij zullen zij altijd de kleintjes van de familie blijven, ook al staan ze al op eigen benen.  
 • Ik een bult op mijn hoofd heb. Ik zeg altijd: ‘mijn hersenen zijn zo groot dat ze een weg naar buiten zoeken’.  
 • Ik graag mindfullnesscoach in bijberoep wil worden, en in de latere toekomst (na pensioenleeftijd) een ‘van life’ wil leiden.
 • Ik al, vanaf mijn 15, een lijstje met kindernamen heb. Tot nu toe, zijn deze nog steeds dezelfde. Mijn laatste lief vond ze te exotisch, maar mijn 3 andere exen konden zich er wel in vinden.  
 • Ik niet van koosnaampjes hou, maar ik ‘schattie’ wel kon appreciëren. Mijn koosnaam voor hem was ‘mijn mongooltje’. For the record, ik zag die jongen echt wel doodgraag.  
 • Mijn langste relatie 4,5jaar was, mijn kortste 10 maanden.  
 • Ik ooit een crush heb gehad op een collega. Néé, mij ging dat nooit overkomen. For the record, ik was toen vrijgezel en het is ook nooit uitgesproken geweest.  
 • Ik mij in België meer Spaans voel en in Spanje mij enorm Belg voel.  
 • Ik altijd zeg dat ik een wereldburger ben?  
 • Ik hou van woordgrappen en flauwe moppen.   
 • Ik niet van lasagne hou. Toen ik de mama van mijn toenmalig lief, Nick, voor de eerste keer ontmoette, had ze lasagne gemaakt. Nick was zot van de lasagne van zijn mama en dus maakte zijn mama het regelmatig voor ons klaar. Pas na een jaar heb ik het aangedurfd om te zeggen dat ik geen lasagne lust.  
 • Ik hou van no – brain programma’s zoals Temptation Island, Love Island en Boer zoekt vrouw.  
 • Ik meer hou van groene thee dan van alcohol of frisdranken. Ik dus ook standaard groene thee bestel als ik met vrienden op café ga. Spannneund!  
 • Ik beweer dat crossfit mijn beste psycholoog is. Ik word er enorm gelukkig van, en na de crossfit ben ik enorm creatief en relaxed. Het is op die momenten, dat ik de beste ideeën krijg.  
 • Ik altijd een winterdipje krijg. Dit, dan ook de reden is, waarom ik altijd een reis boek naar Azië in November of Januari.
 • Mijn lievelingskleur blauw is.  
 • Ik standaard huil bij de film Armageddon. Als de papa de hand van de schoonzoon los laat.
 • Ik helaas, bij films, standaard in slaap val en enkel het begin en het einde zie.

Gepubliceerd door vanessagonzalezesteban

Een mental coach die gepassioneerd is door gezondheid, sporten, mentale balans en gezonde voeding. Met een vleugje spiritualiteit en vooral veel openheid, wil ik mijn proces van vlinder tot rups met jullie delen. Op deze manier, hoop ik jullie te inspireren om jullie eigen proces te volgen en zelf een mooie vlinder te worden.

Eén opmerking over 'fun facts over mezelf'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: